Header

Handel
de Beijer Bouwgrondstoffen BV levert al meer dan zestig jaar grondstoffen voor de weg- en waterbouw, de betonindustrie, de tuin- en landschapsarchitectuur en de grof keramische industrie. Zij werkt daarbij nauw samen met de andere dochterondernemingen van de Beijer Groep BV, waaronder eigen productiebedrijven, scheepstransport, op- en overslag locaties in Nederland en Duitsland en transport per as.

Door gebruik te maken van deze faciliteiten kunnen leveringen op de meest efficiënte wijze plaatsvinden.

Wij bieden onze afnemers een totaalpakket dat loopt van advisering bij de keuze en toepassing van grondstoffen tot aan de levering op de plaats van bestemming.

Daarnaast vertegenwoordigt de handelsonderneming diverse leveranciers uit Nederland, Duitsland , België en Frankrijk. De verkoop van Quarzitische Grauwacke in Nederland wordt exclusief verzorgd door de Beijer Bouwgrondstoffen BV.

In Dodewaard zijn wij gevestigd op een ca. 9 ha. groot verhard terrein waar wij over laad-, los- en overslaglosfaciliteiten beschikken aan grootscheeps vaarwater. Op deze locatie worden diverse grondstoffen opgeslagen en deels nog bewerkt naar wensen van de afnemers. Het assortiment is ten behoeve van de diverse marktsegmenten breed te noemen en afhankelijk van de deelmarkt ook diep: specialisatie.

De opslagfaciliteiten worden ingezet voor eigen gebruik maar ook derden kunnen hiervan gebruik maken. Droge opslag behoort tot de mogelijkheden.

Afnemers kunnen uit voorraad “just in time” beleverd worden.

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures